Agora Theater Lelystad - promotie bioscoop

De uitdaging: bekendheid bioscoopfunctie

Het Agora Theater in Lelystad is bij inwoners van de stad en de omgeving bekend. De grootste artietsen van ons land staan er regelmatig voor volle zalen op te treden. Dat het theater ook een bioscoopfunctie heeft, is minder bekend. Daarom organiseert de Agora regelmatig speciale avonden om mensen te enthousiasmeren de bioscoop te bezoeken. Voor de aanstaande Ladies Night, de concertregistratie van André Rieu en om de mensen in deze lange, droge en snikhete zomer toch te verleiden om naar de film te gaan, heeft de Agora aan de Content Coalitie gevraagd frisse en bijpassende uitingen te ontwerpen.

De oplossing - Ladies Night

De Ladies Night in de Agora is een explosie van vouwelijkheid. Een heerlijke romantische komedie is de aanleiding, maar de aankleding, leuke standjes, het heerlijke welkomstdrankje en de goed gevulde goodiebag na afloop zorgen voor een gezellige en echt vrouwelijke avond. Een uitje voor vriendinnen en voor moeders en dochters. Even tijd voor elkaar! We ontwierpen het volgende beeldmerk. 


De oplossing - Concertregistratie André Rieu

Je wilt er eigenlijk bij zijn, maar was te laat met het kopen van een kaartje, er waren al andere plannen of je gezondheid laat het even niet toe om naar het concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht te gaan. Voor die mensen organiseert de Agora een concertregistratie met haarscherp (en ontzettend groot) beeld en overweldigend geluid. Het is dan toch alsof je er bij bent. Voor deze bijzondere concertregistratie, ontwierpen we de volgende uiting:

 

De oplossing - Topfilms in de zomer

Het voorjaar en zomer van 2018 zijn warm, droog en dat voor een lange periode. Je bent af en toe blij dat je nog de puf hebt om naar de koelkast te lopen. Je wilt zo weinig mogelijk ondernemen. Laat staan naar de bioscoop gaan. En toch is de bioscoop wel de plek om te zijn tijdens die plakkerige avonden. De zaal is koel, er zijn heerlijke ijsjes en de drankjes zijn uitermate verfrissend. Nog niet fris genoeg? dan bezorgen de topfilms je wel de nodige kippenvel. Om dit gevoel naar voren te brengen op een uiting die je maar een fractie van een seconde ziet, ontwierpen we onderstaande. Te zien langs de wegen in Lelystad.