Alles over arbeidsmarktcommunicatie

Het vinden van goede medewerkers kan een hele uitdaging zijn. Met name in bepaalde sectoren, zoals zorg, onderwijs en techniek is er op dit moment een enorm personeelstekort. Je vist in dezelfde “kleine” vijver als jouw concurrenten. Hoe zorg jij er nu voor dat men voor jouw organisatie kiest?

Stel jij bent verantwoordelijk voor HR of recruitment binnen jouw bedrijf en je wilt meer sollicitanten binnen krijgen. De lijst met vacatures wordt steeds langer en er lijken weinig spontane reacties binnen te komen. Ondertussen kan de organisatie de vraag vanuit klanten of cliënten bijna niet meer behappen. Herkenbaar?

Wij helpen je met je te onderscheiden en te ontdekken wat jouw organisatie aantrekkelijk maakt. Wij helpen je te ontdekken wat de unieke werkgeversmerkpropositie is. Oftewel, waarom willen mensen bij jou komen (of blijven) werken. Dit vormt de basis voor jouw arbeidsmarktcommunicatie strategie en -campagnes. 

Heb je al een arbeidsmarktcommunicatie strategie en heb je behoefte aan ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van de wervingscampagnes of de werken bij-website? Ook daarvoor zijn wij jouw team.

 

Jouw uitdaging:

  • Vinden en binden van goede vakmensen
     

Onze oplossingen:

  • wervingscampagne
  • arbeidsmarktstrategie
  • werken bij-website
  • creëren van een zogenaamd Employer Brand